Om goguard – cykelstolen

Ja langt fra ide til realitet….. efter omkring 3 lange år er en dansk helt unik og minimalisktisk barnestol / cykelstol Goguard på gaden!
Et lille netværk af entusiaster indenfor cykelbranchen med hver sin mangeårige baggrund og viden, har formået at designe og sammensætte fremtidens cykelstol. Den er nu klar til at komme ud på de danske veje og i den store Verden, forhåbentlig til stor glæde for både for forældre og den lille vigtige passager.

Goguard barnestol / cykelstol er dansk designet og produceret, og tilbyder udover design en lang række fordele indenfor sikkerhed, fleksibilitet og komfort.

omGstol

Sikkerhed

Goguard L beregnet til børn fra ca. 9 måneder til 6 år / max 22kg. Monteres bag på cyklen med 3-punkts montage, for max sikkerhed / stabilitet. Goguard beskytter dit barn optimalt med trinløs justerbar nakkestøtte med plads til hjelm, høje sidekanter, fuld justerbar 5 punkts sele m sikkerhedslås. Optimale ben beskyttere med fodskåle og fleksible silikone fodremme. Bløde former og ingen skarpe kanter.
Opfylder EU norm EN14344/ Reach.

Fleksibilitet

Goguard L kan monteres på næsten alle former for cykler. City- Sport- MTB- E-bike. Høj og lav stelhøjdeTynde eller kraftige stel. Kan skiftes mellem 2 cykler.
Goguard L kan tilpasses dit barn på en lang række punkter uden brug af værktøj. Nakkestøtte helt trinløs justerbar. Sele fuld justerbar også til vintertøj. Sele m automatisk tilpasning til skuldre. Ryghældning trinløs justerbar. Fodskåle/ remme justerbar.

Komfort

Goguard L yder dit barn høj komfort.
Selve sædet er med god plads, ikke stift, men med fleksible sider.
Fleksible armlæn m fingergreb
Behagelig sidde/ryghynde
Buet nakkestøtte for hjelm.
Ryghældning kan justeres trinløst.
Fodskåle kan nemt tilpasses til passende højde.
Stødabsorberende beslag.
Ingen generende bevægelser sideværts/ op og ned ved kørsel.

Design

Goguard L er designet med ideen om en helt anderledes minimalistisk cykelstol end dem, du møder i dag. Et design som klæder din cykel, og giver både dig og dit barn smil og glæde ved at cykle på vejen og i naturen sammen.
Goguard L er sammensat af de bedste materialer for højeste sikkerhed, komfort både for fører og passager. Og så lige et + mere, en vægt på mindre end 3kg.
Dansk design og produktion.

Back to Top